ontdek de

SHOP

Gratis Ebook 

Zorg voor zorg

Online exemplaar (pdf)

In dit gratis eBook zal je ontdekken waarom het zo belangrijk is om als zorgverlener te doen aan goede zelfzorg. Ook jij verdient het om voor gezorgd te worden!

Wil je daarbij graag nog meer in jezelf investeren en wil je er graag goede begeleiding bij? Dan kan je altijd bij mij terecht voor 1 op 1 coaching. Ontdek dan mijn project zorg voor zorg hier.

 

 

Zelfzorg planner

Een praktische planner van meer dan 70 pagina’s vol met handige en werkbare tools dat volledig in teken van jou staat. Het zal je helpen je doelen duidelijk te stellen en je helpen om wat meer van jezelf te leren houden. Een minimale investering van enorme waarde voor je toekomstige zelf en je leven op alle vlakken in positieve zin zal laten groeien als je hier serieus mee aan de slag gaat. 

Het is gemakkelijk in gebruik, het richt je focus op wat er toe doet in jouw leven en helpt je ontdekken wat zelfzorg nu eigenlijk inhoudt. Alsook wat de meerwaarde is om iemand te zijn die van zichzelf houdt.

Je kan het zelfstandig gebruiken en zelf aan de slag gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling of je kan hem gebruiken in combinatie met één van mijn coachingstrajecten als je echt serieus bent om te investeren in jezelf.

Ebook gids

De kickstart naar jouw nieuw, actief en gezonder leven

Online exemplaar

Deze bundel zit boordevol leerrijke informatie met handige tips en tricks om een gezonder en gelukkiger leven aan te gaan. Daarnaast vind je er ook tal van oefeningen in terug om je aan het denken te zetten en tot actie te laten over gaan.  In de verschillende hoofdstukken zullen de 6 grote onderwerpen die de lifestyle geneeskunde hanteert aan bod komen. De zogenaamde 6 pijlers voor het hebben van een gezonde levensstijl. Meer bewegen, gezond eten, leren omgaan met stress, het vermijden van verdovende middelen zoals alcohol en tabak, het verbeteren van de kwaliteit van slaap en het aangaan van gezonde relaties. Ben jij benieuwd hoe deze zaken invloed hebben op het geluk in jouw leven en hoe ze jouw gezondheid beïnvloeden? Voel je je niet goed in je eigen vel? Wil je graag meer sporten? Gezonder eten? Gewicht verliezen? Beter slapen? Beter leren omgaan met stress? Blijvende goede gewoontes creëren? Is je antwoord op één van deze vragen JA, dan zit je met deze bundel aan het juiste adres. Na het lezen van dit boek en het maken van de oefeningen zal je nieuwe inzichten creëren en zal je versteld staan waartoe je allemaal in staat bent.

Wil je graag nog meer in jezelf investeren en wil je er graag goede begeleiding bij? Dan kan je altijd bij mij terecht voor 1 op 1 coaching. Ontdek ze hier

Winkelwagen