Project

ZORG VOOR ZORG

Hallo zorgverlener! シ

Welkom bij mijn project ‘zorg voor zorg’

Een coachingstraject speciaal op maat voor mensen in de zorgsector, die buiten de 9 to 5 uren werken van maandag tot vrijdag, want ook jij verdient het om voor gezorgd te worden en die zorg vertaalt zich in zelfzorg. 

Zorgen voor jezelf is niet egoïstisch, want niet alleen jij hebt hier baat bij. Ook jouw omgeving, je partner, je familie, je vrienden en je patiënten kunnen genieten van de vele voordelen die het meebrengt. 

Uiteraard hoef je dit niet alleen aan te pakken, gezien een job in deze sector al stressvol genoeg kan zijn. Des te meer blijkt hieruit het belang om jezelf niet te vergeten en ik ga jou daarbij helpen. Gezien mijn eigen expertise in de zorg (voor degenen die mij nog niet kennen: ik heb zelf jaren op de dienst spoedgevallen gewerkt als verpleegkundige) weet ik perfect waar de pijnpunten liggen als het gaat om het aangaan van een gezonde levensstijl in combinatie met de job.

Ik heb dan ook zelf mogen ervaren hoe belangrijk het is geweest om niet in de val te trappen waarbij we alleen maar zorgen voor anderen en te weinig voor onszelf. Ik heb zoveel geleerd en inzichten gekregen sinds mijn zoektocht naar een gelukkigere en gezondere levensstijl en het heeft me op alle vlakken in mijn leven geholpen. Ik wil dat jij dit ook ervaart.

Ik wil dat je beseft dat je het echt verdient om in jezelf te investeren. Ontdek dit samen met mij en samen nemen we de tijd om te werken aan een gelukkigere en sterkere jij.

Dit gaan we doen aan de hand van de 6 pijlers uit de leefstijlgeneeskunde: Meer bewegen, gezonde voeding, leren omgaan met stress, een gezonde sociale omgeving, de kwaliteit van slaap verbeteren en het vermijden van verdovende middelen.

Daarnaast gaan we ook nog die mindset aanpakken en voor zorgen dat jij blijvende, nieuwe gewoontes creëert die jou dienen. 

Let’s do this

(Nog niet overtuigd? Lees dan gerust eens eerst mijn gratis eBook ‘zorg voor zorg‘ of boek gerust een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het coaching zorgpakket

Wat kan je verwachten?

Stap 1 : intakegesprek

Hoe gaan we aan de slag? Gedurende 90min neem ik de tijd om te luisteren naar jouw noden en behoeften. Ik zal je vragen stellen omtrent de hierboven beschreven 6 pijlers van de leefstijlgeneeskunde. Hierna gaan we samen kijken hoe we positieve veranderingen kunnen doorvoeren in je levensstijl in combinatie met jouw job in de zorgsector. 

Stap 2 : wat na het intakegesprek?

Na het intakegesprek is het de bedoeling dat we aan de slag gaan met de gegeven informatie en het plan dat we samen hebben opgesteld om jouw positieve veranderingen toe te passen in jouw leven. We plannen regelmatig opvolgingsgesprekken in en wekelijks krijg je een feedback formulier opgestuurd om je vooruitgang nauwgezet op te volgen.

 Besef wel dat veranderingen tijd en energie kosten. Daarbij is het ook zeer belangrijk om deze veranderingen stap voor stap toe te passen en niet te snel te willen gaan. Ik ben jouw steun, jouw gids, jouw mentor en zal je begeleiden bij elke stap, maar het werk zal je uiteraard zelf moeten doen. Daarom verwacht ik ook van jou 100% inzet en heel veel goesting om te gaan werken aan jouw gelukkiger en gezonder leven.

In het begin zullen de de opvolgingsconsulten wat intenser zijn dan naarmate het traject vordert. Het doel is om jou na 12 weken een start en een stevige basis te hebben gegeven voor jouw nieuwe levensstijl, waarbij je de zorg voor jezelf serieus neemt.

 

Stap 3 : wat na de 12 weken?

Na 12 weken heb je die stevige basis naar een gezondere levensstijl in combinatie met de job. Van hieruit kan je verder werken aan je doelen. De eerste grote veranderingen beginnen zijn vruchten af te werpen. Zoals eerder vermeld vragen blijvende veranderingen tijd en de nodige aandacht, ook kunnen we niet alles tegelijk veranderen, dus heb geduld en leg jezelf niet te veel druk op. Maar na 12 weken heb je wel de nodige tools en kennis in handen om verder aan de slag te kunnen. Dan is het niet meer nodig om zeer intensief te gaan samenwerken. Hierna kan je losse opvolgingsconsulten boeken naargelang jouw noden en behoeften. Bijvoorbeeld na 3 maand, 6 maand of zelfs na een jaar.

 

Nog vragen? Aarzel dan niet om me te contacteren. Ik help je graag verder.

 

Het coaching zorgpakket

Eénmalig €525 of 3x €180/maand (incl.btw)
Online of op het Body InSana kantoor

Personal training in de Body InSana gym

€60 per sessie (1uur)
10 beurtenkaart: €550

Je gaat hier echt zoveel ontdekken!

Dus vind je jezelf deze waardevolle investering waard?

Druk dan op de onderstaande knop om contact met me op te nemen

Winkelwagen